Затримано зловмисника, який підозрюється у скоєнні вбивства жителя Фастівщини

Тіло 54-річного жителя села #Борова з ознаками насильницької смерті знайшли в одному з місцевих будинків.

правоохоронці відновила перебіг подій . У селі товаришували двоє чоловіків. Один з них виїхав до Києва, а своє житло здавав у найм. Одного дня вів попросив свого односельця, аби той перевірив квартирантів.

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди сидят

Чоловік повідомив родичам, що швидко виконає прохання та повернеться, однак додому він вже не прийшов. Його бездиханне скривавлене #тіло знайшли згодом у пустому будинку, який залишили тимчасові жильці.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Фастівського відділення поліції. Тіло потерпілого з ножовими проникаючими пораненнями направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів оперативники встановили місцеперебування чоловіка і затримали його у порядку ст. 208 КПК України. Ним виявився 37-річний уродженець Закарпаття, який вже мав проблеми із законом.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне #вбивство) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії. Вирішується питання щодо оголошення підозри затриманому. Міру запобіжного заходу для нього обере суд.

Поліція Київської області

You may also like...