Начальник київської поліції все таки пішов у відставку

Начальник Головного управління Національної поліції у Києві Андрій Крищенко справді подав у відставку, його рапорт уже задовольнили.

May be an image of 3 people and people standing

“Я подав рапорт про відставку. І вчора його задовільнили. Більше ніж п‘ять з половиною років я пліч-о-пліч провів із поліцейськими Києва. Це був непростий час постійних викликів і кризових ситуацій, інколи трагедій та невдач і часто – успіхів.  Ми ніколи не ховалися і не відмовчувалися, завжди чесно і відкрито через ЗМІ розповідали про свою роботу людям.

У цьому періоді – тисячі масових акцій, Євробачення і фінал Ліги чемпіонів, розкриття резонансних і серійних злочинів, вдосконалення професійного рівня поліцейських. Ми рухалися вперед, підтримували всі нововведення і самі ініціювали впровадження пілотних проектів, які згодом поширювалися на всі поліцейські підрозділи. Завжди вважав і вважатиму: найцінніше, що маю у житті – це люди. Тому я дякую кожному поліцейському окремо і всьому колективу поліції Києва за роботу, підтримку і готовність нести службу, незважаючи на напружений графік і щоденне навантаження.

Ми однією командою робили все, аби забезпечити порядок у столиці. Я постійно ходжу вулицями Києва без супроводу чи охорони і завжди спілкуюся з людьми. Я вірю у кожного, хто патрулює вулиці, затримує правопорушників чи розслідує злочини.

І я впевнений, що ви і надалі працюватимете, не зменшуючи темп і обертів. Пишався і завжди пишатимуся нашою спільною роботою. Честь маю!”. – написав Крищенко у Facebook 

 

You may also like...