Російські окупанти, тікаючи з України, вкрали рефрижератори “Гаврилівські курчата” і тепер возять на них трупи своїх вояк

У мережі з’явились фото  з  Білорусі   рефрижераторів української компанії “Гаврилівські курчата”, з намальованою буквою V, на яких мародерські війська путіна, возять трупи своїх вояків вивезених з України.

Російські окупанти тікаючи з України, вкрали рефрижератори "Гаврилівські курчата" і тепер возять на них трупи своїх вояк

Як зазначають місцеві, російські окупанти тікаючи з України, вкрали рефрижиратори “Гаврилівські курчата” і тепер використовують їх для таємного перевезення утилізованих ЗСУ “асвабадітєлєй”.

Цікавий факт:  у 2018 році у Київській області поліція затримала власників цього агрохолдингу за підозрою в організації пташиного могильника і забруднення навколишнього середовища. “Щоб заощадити кошти, власники «курячого» бізнесу організували утилізацію відходів шляхом їх поховання на земельних ділянках, а також створення стихійних звалищ. Тобто організували так звані могильники.” – зазначили в поліції. Тоді цим рефрижераторам доводилось возити відходи  виробництва свійської птиці, тепер же відходи утилізації збройними силами України російських загарбників.

 

You may also like...