Росія в одному бою втратила три спецтанки – просто ЗСУ діяли не за правилами танкового біатлону

ЗСУ діяли не за правилами танкового біатлону

Росія в одному бою втратила два спеціальні танки для танкового біатлону, один дістався ЗСУ. Проєкт по підрахунку втрат  Ukraine Weapons Tracker з’ясував, що Росія у бою біля села Богородичне втратила три танки, розроблені спеціально для танкового біатлону.

Изображение

ЗСУ взяли під контроль село Богородичне на Донеччині 12 вересня. Проект уточнює, що два «вкрай рідкісні» танки T-72B3 зразка 2014 року були знищені, один дістався українським військовим.

“Цю модифікацію можна відрізнити від звичайних танків Т-72Б3 за наявності панорамного командирського прицілу ПК-ПАН”, – уточнили дослідники.

Изображение

Танковий біатлон – це механізоване військово-спортивне змагання придумане Шойгу, яке проводить російські військові в рамках щорічних Міжнародних армійських ігор. Цей “вид спорту” являється гордістю Шойгу й поціновувачів “другої армії світу” серед громадян цієї фашистської країни. Показушний вид спорту як і міф про “другу армію світу” виглядає трагікомічно на фоні розгрому російських танкових частин в Україні. Тим паче що чемпіони та учасники чемпіонатів з танкових біатлонів пачками горять в танках спалені бійцями ЗСУ, так як, наприклад, Бато Басанов “чемпіон” традиційного танкового біатлону РФ у 2021 році, який банально згорів у своєму танку від пострілу українського воїна.

Бато Басанов справа

Бато Басанов справа

УК

You may also like...