«Укрпошта» випускає марку зі знаменитим «дороговказом» Путіну (фото)

Тираж поштової марки – 1,5 млн примірників або 250 тисяч маркових аркушів.

“Укрпошта” 24 лютого вводить в обіг поштову марку “ПТН ПНХ!”, присвячену річниці повномасштабної війни Росії проти України.

Укрпошта вводить в обіг поштову марку «ПТН ПНХ!» / фото Укрпошта

Як повідомляє прес-служба “Укрпошти“, нова поштова марка – благодійна. Кожен, хто придбає марку “ПТН ПНХ!”, стає учасником благодійного проекту.

“На поштовому випуску представлено одне з семи графіті всесвітньо відомого вуличного художника та політичного активіста Бенксі, створених ним анонімно в Україні в 2022 році. Графіті з дзюдоїстом, відправленим в нокаут, художник намалював на стіні зруйнованого будинку у смт Бородянка Київської області”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що тираж поштової марки – 1,5 млн примірників або 250 тисяч маркових аркушів. Номінал марки – F (відповідає тарифу на пересилання рекомендованого листа масою до 50 г у межах України). Вартість маркового аркуша – 180 грн, з яких 42 грн – благодійний внесок.

Також до марок буде випущено конверт “Перший день”, художній конверт, картку, а також тематичний світшот. Придбати поштовий випуск “ПТН ПНХ!” у відділеннях “Укрпошти” та на офіційних магазинах “Укрпошти” на маркетплейсах можна, починаючи з 24 лютого.

Оформити передзамовлення можна, починаючи з 20 лютого, в офіційному онлайн-магазині “Укрпошти”. На передзамовлення діють обмеження до 10 поштових марок на одне замовлення.

“Поштовий випуск “ПТН ПНХ!” після оплати гарантовано отримають власники філателістичних абонементів, яким, починаючи з сьогоднішнього дня на електронні скриньки надходитимуть посилання на оплату. Лише для власників філабонементів комплект продукції “ПТН ПНХ!” також міститиме конверт з погашенням “Перший день. Київ”, який можна отримати лише персонально, відвідавши столицю у день введення поштової марки в обіг”, – додали в прес-службі. // УНІАН

You may also like...