В Братському районі Миколаївщини мати не змогла ужитися з сином без допомоги правоохоронців

Як правило, сімейні проблеми кожна родина переважно вирішує безпосередньо в колі рідних, не виносячи проблеми за межі будинку. Але у якусь мить, коли вже зовсім опустилися руки та здається, що виходу із ситуації, яка склалася, вже не знайти, близькі люди, в ім’я рятування не байдужої тобі людини, знаходять в собі сили і починають розуміти, що необхідно зробити правильний крок та розставити всі крапки по своїх місцях. 

В одному із сіл Братського району Миколаївської області проживали мати і син. Сусіди завжди вважали їх тихими, спокійними й законослухняними громадянами. Але одного разу Олена звернулась до райвідділу міліції із єдиним проханням до правоохоронців, щоб вони допомогли їй щось зробити із сином. Після цього схвильована мати розповіла, що надалі вона із сином в таких умовах жити просто не в змозі. За її словами, по всій хаті лежить конопля, яку її син Сергій вирощує в лісосмузі за селом, а потім, отримавши чергову дозу дурману, поведінка молодого чоловіка залишала бажати ліпшого. Та й дивитись на згасаючого хлопця жінка вже була не в змозі. 

Сергій раніше до поля зору міліції не потрапляв і співробітники міліції, вирішивши перевірити розповідь матері, провели ряд оперативних заходів, які підтвердили розповідь жінки та одного дня прийшли до домоволодіння з обшуком. Правоохоронці знайшли й коноплю, що сушиться, й уже повністю готовий до вживання наркотичний засіб. Загальна вага вилучених суцвітій коноплі склала 500 грамів.

За даним фактом слідчим відділом Братського РВ УМВС України в Миколаївській області у відношенні на вид такого спокійного й урівноваженого чоловіка, якому зовсім нещодавно виповнилось тридцять років, порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 309 КК України (незаконне вироблення, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), за яке передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Хоч на протязі цього часу бідна ненька зможе пожити спокійно, а після виходу з тюрми можливо Сергій стане справжньою опорою в її житті і більше ніколи не дасть матері можливості пожалкувати про його народження.

Роман Шкуренко, ВЗГ УМВС України в Миколаївській області
 

You may also like...