Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 13.01.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 191 заяву та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Ізмаїльського МВ надiйшла заява від приватної підприємниці, жительки с. Кислиця, 1950 р.н., про те, що невідомі зловмисники, знаходячись в продуктовому магазині, шахрайським шляхом заволоділи грошима в сумі 500 грн. В ході оперативно-розшукових заходів були встановлені двоє чоловіків, житель с. Кам’янка, 1975 р.н., та ізмаїльчанин, 1972 р.н., від яких надійшли правдиві свідчення.

 

Працівниками Малиновського РВ викрито Леоніда, 1994 р.н., який з кишені куртки 24-річного одесита таємно викрав мобільний телефон. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Викрадений мобільний телефон вилучено. Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

 

Працівниками Малиновського РВ по заяві Володимира, 1981 р.н., викрито Ольгу, 1981 р.н., яка в 2007 р., під приводом взяття кредиту заволоділа грошовими коштами у розмірі 30000 грн.

 

До Роздільнянського РВ надійшло повідомлення від Олександра, 1970 р.н., про те, що невідомі особи з його сараю здійснили крадіжку 3000 кг пшениці та 500 кг ячменю, спричинивши матеріальний збиток на суму 6400 гривень. В ході слідчих дій у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито трьох чоловіків, від яких надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Суворовського РВ звернувся приватний підприємець з заявою про вжиття заходів до невідомої особи, яка шляхом вільного доступу з ларька по продажу ковбасних виробів таємно викрала гроші у сумі 300 гривень. В ході оперативно-розшукових заходів працівники міліції викрили Павла, 1996 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення у вчиненні вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Балтського РВ під час санкціонованого обшуку домогосподарства Миколи, 1982 р.н., в будинку було виявлено та вилучено чотири мисливських ножі без документів, два штика часів ВВВ, штик-ніж, два пневматичних револьвера, металічний кастет, пневматичну рушницю та патрон калібру 5,45 мм. Вилучені речі направлено до НДЕКЦ. Здійснюється перевірка.

 

Співробітниками відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Малиновського РВ викрито жительку с. Корсунці, 1981 р.н., яка збувала героїн. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Іллічівського МВ затримано Миколу, 1985 р.н., у якого в ході особистого огляду вилучено паперовий пакет з речовиною рослинного походження, зеленого кольору. Зі слів затриманого в даному пакеті знаходиться наркотична речовина – марихуана, яку він зберігав для особистого вживання. Вилучене направлено на дослідження, затриманого відпущено під зобов’язання.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...