Поліцейські затримали браконьєрів за незаконний вилов риби у зоні відчуження (фото)

Сума завданих державі збитків становить близько 50 тисяч гривень. Про це сьогодні, 21 листопада, повідомив начальник Управління організації діяльності підрозділів поліції на воді та повітряної підтримки Національної поліції Сергій Науменко.

Як розповів правоохоронець, браконьєрів затримали вчора, 20 листопада, працівники Управління організації діяльності підрозділів поліції на воді та повітряної підтримки НПУ за оперативної підтримки відділу поліції в річковому порту “Київ” поліції Києва та за участю працівників батальйону з охорони зони радіоактивного забруднення Відділу поліції зони ЧАЕС поліції Київської області.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и на улице

«У затриманих вилучено 1,5 кілометра сіток та плавзасіб, за допомогою якого здійснювався незаконний вилов. Завдані державі збитки складають майже 50 тисяч гривень. Цікаво ще й те, що раніше правопорушників уже неодноразово притягували до відповідальності за подібні злочини», – повідомив Сергій Науменко.

На изображении может находиться: еда и на улице

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального кодексу України.

Нет описания фото.

Управління комунікації Національної поліції України

You may also like...