Трьом мешканцям Миколаївського району повідомлено про підозру у побитті, підпалі та пограбуванні чоловіка

Під процесуальним керівництвом Миколаївської окружної прокуратури трьом мешканцям села Зайчівське Миколаївського району повідомлено про підозру у незаконному позбавленні волі, завданні умисних тяжких тілесних ушкоджень, а також у пограбуванні (ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 121, ч.4 ст.186 КК України).

За даними слідства, 8 вересня троє підозрюваних прийшли до свого 34-річного односельця. Через особисту неприязнь побили його, посадили в автомобіль і вивезли на поле. Там вони забрали у нього телефон, облили фарбою, обсипали пір’ям і підпалили. Пізніше підозрювані загасили вогонь і відвезли потерпілого додому, де й залишили.

Чоловіка госпіталізовано з опіками понад 60% тіла.

За клопотаннями сторони обвинувачення судом 35 та 37-річним чоловікам обрано запобіжні заході у вигляді тримання під вартою без права внесення застави, третьому, який на момент вчинення злочину був неповнолітнім,  – цілодобовий домашній арешт.

Досудове розслідування здійснюється ВП № 4 МРУП ГУНП у Миколаївській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину, доки її вину не буде доведено в законному порядку та встановлено обвинувальним вироком суду.

Миколаївська обласна прокуратура

 

You may also like...