Терористичні путінські друзі заборонили жінкам розмовляти з іншими жінками

Відомо, що після приходу талібів до влади в Афганістані права жінок були зведені нанівець.

Талібан заборонив жінкам розмовляти з іншими жінками. Зокрема про таку заборону оголосив міністр доброчесності талібів Халід Ханафі, пише BILD.

Він заявив, що дорослим жінкам забороняється дозволяти іншим дорослим жінкам чути свої голоси. Тому тепер жінки мають утриматися навіть від читання Корану вголос у присутності інших жінок.

У BILD нагадали, що після того, як до влади у Афганістані прийшли таліби в серпні 2021 року, жінкам заборонили здобувати освіту, подорожувати без чоловіка та розмовляти на публіці, особливо з чоловіками. Також вони не можуть відвідувати парки, купатися та займатися будь-яким видом спорту.

“Салони краси були теж заборонені. Жіночі притулки довелося закрити, а закон про викорінення насильства щодо жінок було скасовано. Жінок часто публічно б’ють і саджають до в’язниці за “неісламську поведінку” – під це “звинувачення” може потрапити що завгодно”, – додали у виданні.

Влітку російський диктатор Володимир Путін заявив, що ісламістський рух “Талібан” є “союзником” Росії в питаннях боротьби з тероризмом. Він зазначив, що у Кремлі “неодноразово отримували такі сигнали” з боку Талібану про те, що вони готові працювати з РФ “на антитерористичному треку”. // УНІАН

You may also like...