На Миколаївщині за погрозу звернутися до правоохоронців жінка поплатилась життям

Нещаслива доля спіткала мешканку Миколаївської області, 30 – річну Ольгу. Жінка проживала у одному з селищ Миколаївської області разом з батьками. Сім’я користувалась повагою серед односельців і у родині царила атмосфера доброзичливості та злагоди. Перші негаразди у житті жінки почались після одруження. Через два роки після народження доньки загинув її чоловік. Ця життєва обставина суттєво вплинула на Ольгу і вона частенько почала відганяти смуток за допомогою горілки. 

Згодом місцеві мешканці почали помічати її у сумнівних компаніях. Батьки неодноразово натякали дочці про неприпустимість такої непристойної поведінки та прохали нарешті взятися за розум, адже у неї є маленька донечка, яка потребує належної уваги та виховання. Ольга лише обіцяла виправитись, а натомість ніколи не відмовлялась від пропозицій посидіти у веселій компанії за чаркою горілки. 

Того вечора жінка з компанією молодих людей обрали для розпиття алкогольних напоїв недобудовану будівлю пологового будинку, адже там можна сховатись від людських очей та правоохоронців, які слідкують за тим, щоб, громадяни не розпивали спиртне у громадських місцях. На долю Ольги несподівано до компанії приєднався незнайомий хлопець. 27-річний Дмитро працював у м. Одесі, але періодично навідувався до своєї тітки, яка мешкала у тому ж селищі. Згодом веселощі завершились та компанія розійшлася. Ольга з Дмитром нарешті залишились наодинці. Нетривала бесіда, швидко перейшла у статеві відносини між ними. Все б нічого, якби Дмитро не почав нахабніти та практично ґвалтувати дівчину. Своє незадоволення таким відношенням до себе Ольга висловила погрозою. Вона натякнула хлопцеві, що заявить до міліції, якщо той буде продовжувати чинити будь-які дії проти її волі. Слова дівчини не вплинули на Дмитра і він продовжував глумитись над своєю партнеркою. Ользі все це набридло і вона вже не натякала, а впевнено обіцяла звернутися до правоохоронців. Розуміючи, що проблем з Законом не уникнути, Дмитрові нічого не прийшло у голову, як вирішити це питання за допомогою цеглини, яка знаходилась поруч. У Ольги на ту мить не залишалось жодного шансу якимось чином уникнути трагедії. Дмитро взяв цеглину і без усіляких попереджень почав бити дівчину по голові. Після того, як Ольга перестала подавати ознаки життя, він спустив оголену дівчину у напівпідвальне приміщення, де, закидавши гіляками, покинув.

Труп потерпілої знайшли правоохоронці за кілька днів після трагедії, коли проводили відпрацювання території селища. Відразу ж було встановлено особу підозрюваного, а згодом і затримано. Дмитро на даний час дає свідчення та розкаюється у скоєному. У своєму вчинку хлопець звинувачує горілку та жалкує, що у ту мить не прийняв іншого рішення окрім скоєння вбивства.

Владислав Гнатенко, ВЗГ УМВС України в Миколаївській області
 

You may also like...