«За гарячими слідами» звтримано 21-річного ґвалтівника, який познущався над 86-річною пенсіонеркою

До Семенівського райвідділу міліції зателефонувала сільський голова і повідомила, що вночі у своїй оселі була зґвалтована 86-річна місцева мешканка. На виклик одразу виїхала слідчо-оперативна група. Коли на місце пригоди міліціонери, вони одразу провели повний огляд місця події, зібрали всі матеріальні свідчення злочину, опитали сусідів потерпілої і її саму. Як розповіла бабуся, хлопець заліз до неї в будинок через вікно близько другої ночі і зґвалтував її. 

На причетність до скоєного міліціонери почали перевіряти раніше засуджених та схильних до вживання алкоголю осіб. А вже через кілька годин працівники карного розшуку Семенівського РВ УМВС отримали оперативну інформацію, що до скоєння цьогого злочину може бути причетний 21-річний місцевий житель.

Його оперативники затримали без проблем. Той пручатися не став, одразу у всьому зізнався, з ним було проведено відтворення обставин події.

 Проти зловмисника була порушена кримінальна справа за ст. 152 ч. 1 (зґвалтування) Кримінального кодексу України, карається позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років. Розслідування триває, повідомляє ВЗГ УМВС України в Чернігівській області.

МВС України
 

You may also like...