У Кривому Розі розкрито жорстоке вбивство жінки

Ввечері 12 листопада до співробітників Центрально-Міського райвідділу міліції м. Кривого Рогу надійшло повідомлення про те, що в лісосмузі поблизу озера Солоне в с. Карнаватка виявлений труп жінки. Співробітникам міліції вдалося встановити особу постраждалої. Нею виявилася непрацююча, раніше судима 28-річна місцева мешканка. На тілі жінки були виявлені чисельні гематоми, забиття обличчя та різані рани спини. По відповідним слідам на шиї жертви було зрозуміло, що її задушили. 

Працівникам карного розшуку в найкоротші строки вдалося встановити та затримати зловмисника, яким виявився непрацюючий 34-річний місцевий мешканець. Після проведення передбачених законодавством слідчих дій міліціянтам вдалося відновити повну картину вчиненого злочину.

11 листопада пізно ввечері жінка зайшла в гості до зловмисника. Чоловік був явно здратований, тому внаслідок раптово виниклої сварки він декілька разів вдарив потерпілу рукою по обличчю. Жінка не на жарт перелякалася, тому вибігла з будинку, намагаючись врятуватися від розлюченого зловмисника. Потерпіла встигла добігти лише до лісосмуги, де її і наздогнав чолов’яга, вдаривши ножем у спину. Удар був такої сили, що лезо ножа погнулося. Але зловмисник був настільки агресивний, що мало контролював свої дії, тому кинувши ніж, почав наносити хаотичні удари руками. Після того, як потерпіла впала на землю, знесилений чоловік, взявши пасок від її брюк, жорстоко задушив жінку.

Наразі за даним фактом слідчим відділом Центрально-Міського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України («Умисне вбивство»). Санкція вищевказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

ГУМВС України в Дніпропетровській області
 

You may also like...