На Миколаївщині по «гарячих слідах» затримали чоловіка, який підозрюється у скоєнні вбивства

До чергової частини Первомайського МВ УМВС України в Миколаївській області надійшло повідомлення від працівників районної лікарні щодо надходження до медичного закладу місцевого мешканця з ножовим пораненням грудної клітини. Чоловік помер в кареті швидкої медичної допомоги, майже діставшись до лікарні.

Співробітниками Первомайського МВ встановлено, що 7 лютого близько 23:30 години біля СТО між групою молодих чоловіків на ґрунті особистих неприязних відносин зав’язалась бійка. В ході з’ясування стосунків один із чоловіків ножем спричинив тілесні ушкодження своєму знайомому, після чого всі учасники події зникли.

Місцевий мешканець, який обґрунтовано підозрюється у причетності до скоєння даного злочину, був затриманий по «гарячих слідах».
За даним фактом слідчим відділенням Первомайського МВ УМВС порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України («Навмисне вбивство»), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 7 до 15 років. Проводиться перевірка, встановлюються обставини події.

Первомайський МВ УМВС України в Миколаївській області

You may also like...