У Херсоні під час рейду затримали «елітних» повій

У Херсоні під час чергового рейду по виявленню злочинів у сфері суспільної моралі правоохоронці затримали двох студенток-повій, одна з яких ще й займалася звідництвом. Це сталося одразу після того, як дівчата надали клієнтам послуги і виходили з під’їзду, де знімали квартиру. Помешкання було повністю обладнане для розпусних дій і нагадувало скоріше кіношну кімнату публічного дому. Інтер’єр був оформлений у яскраві кольори, стояло кілька диванів з подушками, всюди були розкидані презервативи, порожні пляшки від дорогого вина та мартіні.

Повій доставили до міліції для дачі свідчень. 20-річна звідниця Яна розповіла, що приїхала до Херсона з іншої області аби заробити гроші на підкорення Києва. Вона хотіла потрапити до столичного шоу-бізнесу: мріяла одразу і танцювати, і співати, а згодом і продюсувати. Яна уявляла себе українською Періс Хілтон, марила тим, щоб проводити час у найдорожчих розважальних закладах з багатими друзями, які б нею захоплювалися. Але грошей на забаганки доньки у родини не було. Тож під приводом навчання в університеті, Яна вирушила до курортного Херсона.

Вона знала, що влітку сюди приїжджають багато відпочивальників і буде на кому заробити. Втілення мрії вона розпочала з танців стриптизу у нічних клубах. Там познайомилась з дівчатами легкої поведінки, які запропонували займатися проституцією. Яна швидко навчилася “азам професії” і стала популярною. Через гарну зовнішність вона вважала себе елітною повією і називала королевою. Одна година її послуг коштувала від 400 до 600 гривень. Менше, ніж на дві години роботи, вона не погоджувалась. За місяць молода жриця кохання заробляла до двох тисяч доларів. Батьки навіть не здогадувались, чим займається їх донька-студентка. А наявність грошей Яна пояснила тим, що має багатого коханця.

З часом коло клієнтів значно розширилось. Її стали замовляти приїжджі та іноземці. Як пояснила дівчина, сама вона уже не справлялась. Тому стала підбирати дівчат, які б погодились надавати сексуальні послуги. Довго шукати не довелося. Охочі знайшлися з числа студенток-старшокурсниць. Вони зізналися, що до такого кроку їх підштовхнула матеріальна скрута. Звідниця пообіцяла, що завдяки її зв’язкам у них не буде відбою від елітних клієнтів. Яна уже відчула себе бізнес-леді, адже займалася “розкруткою” семи дівчат. Умови відбору були високі: біляве волосся, яке так подобалось іноземцям, гарне обличчя та фігура, вміння танцювати стриптиз і підтримати розмову. Інтим-зустрічі звідниця влаштовувала у різних місцях: на зйомній квартирі, у саунах, приватних кімнатах клубів. Через солідних клієнтів та їх зв’язки дівчина не боялася правоохоронців, адже гадала, що багатії завжди їй допоможуть. Яна зі своїми “підлеглими” працювала тричі на тиждень і переважно вночі, а вранці, як сумлінна студентка, йшла на пари. Але на навчання уже не лишалося ні сил, ні бажання. На уроках вона спала і прокидалася лише тоді, коли лунав дзвоник на перерву. Усі на факультеті знали, що вона мріє про кар’єру теледіви. Сама ж Яна казала, щойно отримає диплом, одразу ж поїде до Києва.

Про кримінальну відповідальність за свої дії дівчина добре знала, але спокуса “легких грошей” була надто великою. До того ж, вона ще недостатньо заробила для шоу-бізнесу. Але потрапити туди найближчим часом їй не вдасться, адже проти неї порушено кримінальну справу за ст.302 Кримінального Кодексу України “Створення або утримання місць розпусти і звідництво”. Яні загрожує обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк. Зараз дівчина перебуває на підписці про невиїзд і з острахом чекає на рішення суду. Але змінювати професію навіть не думає. Адже твердо переконана, що народжена для кохання і сцени. А іншого шляху туди потрапити, крім через ліжко, вона не визнає.

ВЗГ УМВС України в Херсонській області

МВС України

 

You may also like...