Кримінальна хроніка Рівненщини

За  минулі три доби на території Рівненщини зареєстровано 332 повідомлення про події та злочини, 160 з яких знайшли своє підтвердження та уже розкриті працівниками міліції.

Коротко про криміногенну обстановку в області:

25 лютого
– Під час проїзду в маршрутному таксі «Рівне-Омеляна» із сумочки 34-річної Наталії, жительки села В.Омеляна Рівненського району, невідома особа викрала її мобільний телефон «Нокіа-х2», задавши матеріальної шкоди у розмірі 1100 гривень.
– 27-річна рівнянка Наталія, директор дитячого магазину на вул. Соборна, повідомила правоохоронців, що в приміщенні її магазину невідомий пошкодив вітринне скло. Збиток становить 1051 гривень.
– У жительки Дубно, 47-річної Наталії, на вул. Сурмичі в м. Дубно невідома особа викрала з її сумки гаманець з 550 гривнями.
– Із дачі на дачному масиві «Західний» в с. Нова Українка, яке належить 61-річному рівнянину Івану, невідомий, зламавши двері, викрав алюмінієву драбину та водяний насос. Збиток становить 1000 гривень.

26  лютого
– До працівників міліції звернувся 37-річний рівнянин Віталій, що в дворі будинку на вул. Коперника з його автомобіля «Фольксваген Т-4» невідома особа, розбивши віконне скло, викрала автомагнітолу «Піонер». Збиток встановлюється.
– На вул. Шкільна у Здолбунові в ході проведення оперативної закупки працівники міліції затримали 24-річного Олега, місцевого жителя, який за 250 гривень збув два грами порошку білого кольору зовні схожого на метамфетамін. У нього також виявили пакетик з порошком білого кольору зовні схожим на метамфетамін, вагою два грами, який він зберігав з метою збуту. Речовину вилучено і направлено на дослідження в НДЕКЦ.

27 лютого
– На вул. Грушевського в Рівному невідомий, застосувавши фізичну силу, відкрито заволодів жіночою сумочкою з особистими речами в місцевої мешканки Тетяни. Збиток встановлюється. Проводиться перевірка.
– На вул. Відінська невідомий чоловік наніс тілесні ушкодження 23-річному рівнину Василю та відібрав у нього мобільний телефон «Самсунг». Прийнятими мірами розшуку стало відомо, що злочин скоїв 22-річний Роман, житель Рівного. Підозрюваний затриманий в порядку ст.115 Кримінально-процесуального кодексу України і утримується в ІТТ Рівненського МВ. Телефон вилучено.
– Із підвалу будинку за місцем проживання 45-річної костопільчанки Юлії, невідома особа, зламавши замок вхідних дверей, викрала дві секції чавунних батарей водяного опалення. А із підсобного приміщення жителя с.Шубків Рівненського району, 68-річного Олександра, – дев’ять секцій. Збиток встановлюється. Проводиться перевірка.

ВЗГ УМВС України в Рівненській області

You may also like...