Співробітники міліції розшукали 15-річну «біглянку» та повернули бабусі

Спроби підлітків заявити про свою свободу та розвиток як особистості призводить до необміркованих вчинків з їхнього боку. Одним із таких способів вони обирають втечу з дому, намагаючись довести своїм близьким, що вони дорослі та самостійні.

Дівчата загалом тікають через труднощі в особистому житті, ускладнених поганим взаєморозумінням з боку дорослих. Покинувши дім, «біглянки» докоряють рідним у надмірній суворості та контролі за їх поведінкою, або навпаки, дорослі настільки захопленні своїми проблемами, що в них майже немає часу для дітей, а останні, в свою чергу, переконані, що вдома вони нікому не потрібні.

Так, до чергової частини Очаківського МВ УМВС України в Миколаївській області звернулася місцева мешканка з проханням встановити місцезнаходження її неповнолітньої 15-рвчної онуки, яка пішла з дому та не повернулася.

Правоохоронцями було з’ясовано що, дівчина, яка вважає себе занадто дорослою неодноразово тікала з дому. Вжитими заходами співробітниками Очаківського РВ УМВС неповнолітню було знайдено. Провівши профілактичну бесіду щодо неприпустимості у подальшому такої поведінки, «біглянку» повернули бабусі.

Тетяна Петрова, ВЗГ УМВС України в Миколаївській області

You may also like...