ДАІ розшукує свідків ДТП

Державтоінспекція столиці просить відгукнутись свідків ДТП, яка трапилась 8 червня поточного року. Невстановленим автомобілем скоєно  наїзд на 43-річного чоловіка. Водій з місця пригоди зник.

Так,  22 год. 35 хв. на Кільцевій дорозі, напроти зупинки громадського транспорту Радгосп «Совки» (Святошинський район), невстановленим автомобілем скоєно наїзд на чоловіка. Після чого, водій не зупинившись, залишив місце пригоди. У діях водія вбачається порушення  п. 2.10 ПДР (у разі причетності до ДТП водій зобов’язаний негайно зупинити транспортний засіб і залишатися на місці пригоди).

Внаслідок пригоди пішохід отримав відкриту черепно-мозкову травму, закриту травму грудної клітини та живота, перелом правої гомілки та був госпіталізований до лікарні.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.

УДАІ м. Київ

You may also like...