Криминальная хроника Днепроперовщины на 25.07.2011

Криминальная хроника Днепроперовщины на 25.07.2011

23 липня п. р. до працівників Солонянського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те. що в одному із будинків в с. Василівка було виявлено труп чоловіка. Виїздом на місце злочину з проникаючим колото-різаним пораненням шиї було виявлено труп непрацюючого, 36-річного чоловіка. За скоєння злочину працівниками карного розшуку був затриманий непрацюючий, раніше неодноразово судимий 37-річний громадянин, який близько 13.00 за місцем свого мешкання після спільного розпиття спиртних напоїв з потерпілим на ґрунті раніше виниклих неприязних відносин, кухонним ножем спричинив останньому смертельне поранення. Знаряддя злочину – вилучено. За цим фактом, слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство». Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

13 липня п. р. працівниками Новомосковського міського відділу міліції біля одного із будинків по вул. Мотуза в м. Перещепино у непрацюючої, 29-річної місцевої мешканки було вилучено скляну колбу з 3 мл. прозорої рідини. Згідно довідки НДЕКЦ вилучене визнано психотропною речовиною «Ефедрин», сухою вагою 0.225 гр. За цим фактом слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Зловмисниці загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

23 липня п. р. до працівників Жовтневого райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулася непрацююча, 21-річна дівчина. Заявниця повідомила про те, що близько 23.00 в приміщенні одного із кафе на о. Монастирський невідомий, штовхнувши у спину, заволодів сумочкою з мобільним телефоном та гаманцем з грошима у сумі 150 грн. Збиток – 1 270 грн. За скоєння злочинів працівниками міліції по «гарячим слідам» був затриманий непрацюючий, 43-річний громадянин. Викрадене – вилучено. За цим фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України «Грабіж». Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

23 липня п. р. до працівників Центрально-міського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулася 81-річна пенсіонерка. Заявниця повідомила про те, що близько 04.15 біля одного із будинків по вул. Лермонтова двоє невідомих, штовхнувши у спину, заволоділи поліетиленовим пакетом з грошима у сумі 1 500 грн. та двома мобільними телефонами. Збиток – 2 350 грн. За скоєння злочину працівниками міліції були затримані двоє 29-ти та 24-х річних громадян. За цим фактом, слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України «Грабіж». Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

24 липня п. р. до працівників Жовтневого райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся непрацюючий, 29-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що близько 17.30 на пляжі р. Дніпро невідомий шляхом ривка заволодів сумкою з посвідченням водія, фотоапаратом та грошима у сумі 2 000 грн. За скоєння злочину працівниками міліції по «гарячих слідах» був затриманий 14-річний молодик. Викрадене – вилучено. За цим фактом слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 186 КК України «Грабіж».

24 липня п. р. до працівників Дніпровського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення з проникаючим колото-різаним пораненням черевної порожнини був госпіталізований непрацюючий, 28-річний громадянин. За скоєння злочину працівниками карного розшуку була затримана непрацююча, 26-річна співмешканка потерпілого. Зловмисниця, за місцем спільного мешкання після розпиття спиртних напоїв під час раптово виниклої сварки кухонним ножем спричинила потерпілому вказане тілесне ушкодження. Знаряддя злочину – вилучено. За цим фактом слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження».

ГУ УМВС України у Дніпропетровській області

You may also like...