Мобільний телефон для трьох любителів оковитої став предметом, рівноцінним людському життю

 Працівники Шевченківського відділу міліції розкрили жорстоке вбивство, всіх підозрюваних затримано.

До чергової частини Шевченківського відділу міліції міста Одеса надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що в зеленій зоні колишнього санаторію «Дружба» вона виявила тіло чоловіка. Те, що людина померла насильницькою смертю, можна було визначити відразу. Прибулі на місце події, оперативники виявили на закривавленому тілі невідомого множинні травми голови та шиї. Було встановлено особу загиблого, ним виявився 24-річний одесит. З місця злочину вилучили жіночі шльопанці, чоловічі кросівки та бритву.

В ході оперативно-розшукових заходів у районі Аркадії правоохоронцями було затримано підозрювану – 24-річну жінку, без певного місця мешкання та роду занять. Вона й розповіла про скоєння злочину і про двох своїх подільників.

У той день, як, втім, і в будь-який інший, головною турботою для затриманої та її друзів було знайти спиртне. Частково проблему вирішили завдяки незнайомому хлопцю, який приєднався до їх компанії. Він приніс вино, горілку та коньяк.

Під час розпивання спиртного хлопець час від часу діставав з кишені мобільний телефон, який дуже зацікавив підозрювану: три пляшки вина і куплені на розлив горілка і коньяк закінчувалися, грошей більше не було. Жінка сказала своєму товаришеві, що треба забрати у нового знайомого телефон, продати його і купити спиртне. Чоловік став просити телефон, але господар розлучатися з ним не хотів. Тоді вони вирішили його побити та заволодіти жаданою річчю. Спочатку почали бити дерев’яною палицею й кулаками, а потім по голові здобутим десь молотком. Але й цього здалося мало. Коли хлопець знепритомнів та впав, затримана стала колоти його шию спицею для в’язання. Потім трійця забрала мобільний телефон, свої речі – плед, ковдру, сумки і пішла. Кров з тіла й одягу змивали в калюжі. Продали телефон, виручивши за нього близько сотні гривень, які тут же й пропили.

Спочатку оперативниками карного розшуку Шевченківського відділу міліції міста Одеса було затримано двох підозрюваних, дещо пізніше працівники патрульної служби, які охороняли громадський порядок недалеко від місця злочину, затримали третього спільника.

Стовсовно затриманих порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України.

Прес-служба Одеського міського управління міліції

You may also like...