На Закарпатті грузини видавали себе за німців

Прикордонники відділу «Тиса», що на Закарпатті під час перевірки документів виявили і запобігли спробі незаконно перетнути кордон за чужими паспортними документами.

За результатами перевірки вони встановили, що на таку авантюру насмілились 2 громадянина Грузії, які надали для перевірки паспорти громадян Німеччини.

А на ділянці відділу прикордонної служби «Верховина Бистра» затримати чергову групу незаконних мігрантів допомогли місцеві жителі, які повідомили прикордонників про появу невідомих осіб на околиці села Верховина Бистра.
 
Вже за 20 хвилин вартові кордону затримали 3 порушників. З їхніх слів стало відомо, що вони є громадянами Республіки Молдова і наважились на порушення заради кращого життя в одній з країн ЄС.
 
Правопорушників доставлено до прикордонного підрозділу для з’ясування всіх обставин та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність затриманих перед законом та їх подальшу долю визначить суд, – повідомили Закарпаття онлайн з прес-служби Чопського прикордонного загону.

You may also like...