Кримінальна хроніка Житомирщины за 13 вересня

До чергових частин УМВС України в Житомирській області упродовж минулої доби надійшло 279 повідомлень, 259 з яких із ознаками злочинів, серед них крадіжки чужого майна, факти незаконного обігу наркотиків, шахрайства та інші. У 98 випадках встановлено особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 188 порушень правил дорожнього руху, 23 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

12 вересня до Радомишльського РВ звернулась жителька райцентру із заявою про те, що цього ж дня на території міського ринку із кишені її куртки невідомим викрадено мобільний телефон вартістю 230 гривень.

Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали непрацюючого 51-річного жителя райцентру, в якого викрадене вилучено.

У м. Малині минулої доби жителька райцентру повідомила до міліції про те, що на вулиці поблизу магазину із дитячої коляски, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено жіночу сумочку, яку вона залишила без нагляду. У результаті жінка позбулася 1 тис. 235 гривень, золотої обручки, мобільного телефону, фотоапарату, 4 банківських карток та особистих документів.
Загальна сума завданого збитку – близько 4 тис. гривень. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Малинського МВ УМВС, працівники якої розпочали першочергові дії по встановленню всіх обставин крадіжки та причетних до неї осіб.

12 вересня студентка одного з вищих навчальних закладів м. Житомира повідомила до Корольовського райвідділу міліції про те, що напередодні її знайомий на ім’я Олександр, зловживаючи довірою та шахрайським шляхом, заволодів ноутбуком вартістю 5 тис. гривень.
Працівники міліції за підозрою у скоєнні шахрайства затримали непрацюючого 29-річного жителя обласного центру.

У с. Бистрику Бердичівського району працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків райвідділу в ході проведення оперативно-розшукових заходів у будинку непрацюючого раніше судимого місцевого жителя виявили подрібнену рослинну масу зеленого кольору вагою близько 300 грам. У подальшому на присадибній ділянці господаря було вилучено ще 17 рослин коноплі.
Уся наркосировина наразі направлена на відповідне дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

Шановні громадяни, нагадуємо Вам, що статтею 307 Кримінального кодексу України за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

«Житомир-Онлайн»
 

«Житомир-Онлайн»

Джерело: http://zhitomir-online.com/

«Житомир-Онлайн»

Джерело: http://zhitomir-online.com/

 

You may also like...