Кримінальна хроніка Житомирщини за 13-15.10.2012

До чергових частин УМВС України в Житомирській області упродовж минулих вихідних надійшло 479 повідомлень, 445 з яких із ознаками злочинів, серед них крадіжки чужого майна, факти незаконного обігу наркотиків, хуліганство та інші.

У 170 випадках встановлено особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій.

Припинено 433 порушення правил дорожнього руху, 54 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

13 жовтня до Малинського МВ міліції звернувся житель с. Ворсівки, повідомивши про те, що цього ж дня близько 14 години невідома особа скоїла крадіжку його велосипеда, який він залишив без нагляду поблизу власного будинку. Сума завданого збитку становить 1 тис. 500 гривень.

Вжитими заходами працівниками сектору кримінальної міліції у справах дітей за підозрою у скоєнні злочину затримано 14-річного жителя смт. Гранітного, в якого викрадений велосипед вилучено.

У неділю, 14 жовтня, до Богунського РВ м.Житомира звернувся житель обласного центру із заявою про те, що цієї ж ночі з його автомобіля "Ford Tempo", шляхом пошкодження заднього скла, невідомим викрадено мобільний телефон, GPS-навігатор, особисті документи та документи на автомобіль.

Наразі працівники міліції вживають заходів щодо встановлення особи можливого зловмисника та безпосереднього його затрмання.

Триває також розшук особи, яка в період з 12.00 12 жовтня п.р. до 15.00 13 жовтня п.р. з підсобного приміщення домогосподарства жителя м.Коростеня , шляхом зламу вхідних дверей, викрала одразу і велосипед, і мопед. Про крадіжку господар повідомив правоохоронців, виявивши відсутність транспортних засобів на звичному місці.

Шановні громадяни! Аби не втратити мопед чи моторолер, правоохоронці радять власникам бути уважнішими та обережнішими. Міліція не перестає попереджати про бережливе ставлення до транспортних засобів: ні на мить не забувайте про безпеку, інакше про халатне ставлення до ваших особистих речей, у тому числі й транспортних засобів, миттєво згадають зловмисники. У першу чергу, потурбуйтесь про те, щоб ваш моторолер знаходився у надійному місці або ж принаймні в полі зору на час вашої відсутності.

Житомир Онлайн

 

You may also like...