Інформація ДАІ м. Києва на 07.11.2012

За 6 листопада співробітниками столичної ДАІ виявлено 591 порушень Правил дорожнього руху. Найбільш розповсюдженим порушенням залишається перевищення швидкості – 192 відхилення від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 57 водіїв, без необхідних документів керували автіками – 34, порушення правил проїзду пішохідних переходів – 23. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння виявлено – 36 водіїв. Крім того виявлено 9 пішоходів-порушників.

Вчора, в столиці було зареєстровано 2 ДТП, в яких 2 особи отримали травми. Зверніть увагу! В столиці спостерігається погіршення погодних умов – зниження температури, хмарність та опади.Пам’ятайте, дощ – знижує видимість, погіршує умови керування. У зв’язку з цим, столична Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням бути максимально обережними під час руху в несприятливих погодних умовах, неухильно дотримуватися швидкісного режиму, безпечної дистанції та правил маневрування

ДАІ нагадує , що в столиці триває комплекс профілактичних заходів «Перевізник – зима 2012». З метою підвищення безпеки пасажирських перевезень, столична ДАІ спільно з представниками Укртрансінспекції проводить комплекс профілактичних заходів на пасажирському автомобільному транспорті. Інспектори перевіряють підприємства і суб’єкти господарювання, на предмет виконання ними вимог законодавства про автомобільний транспорт. Особлива увага приділяється питанням підготовки автотранспорту до використання в осінньо-зимовий період, заміни шин на зимові, справність приладів обігріву стекол та салону, організацію передрейсового контролю технічного стану автобусів та проведення щозмінного медичного огляду водіїв.

Зареєстровано незаконне заволодіння транспортним засобом: Дніпровський район – а/м "Mazda 3 ", н.з. ВХ9389КО, 2006 р.в., чорного кольору Прийнято міри розшуку.

Вчора, в столиці виявлено раніше викрадені автомобілі: «Mercedes-Benz 210», яким незаконно заволоділи невстановлені особи 05.11.2012, та «ВАЗ 21093», яким незаконно заволоділи невстановлені особи 18.10.2012. Автомобілі доставлено до райуправлінь міста.

У вівторок, співробітниками ДАІ було виявлено 3 автомобілі, що знаходились у розшуку. До райуправління міліції за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин доставлено -1 особу, за підробку документів – 1, перевезення вантажу без документів – 1, за навмисне пошкодження майна – 1. Також було затримано двох осіб, які перебували у розшуку за скоєння злочинів.

До уваги водіїв! Столична Державтоінспекція інформує, що 7 листопада у зв’язку з проведенням соціально-політичних акцій у центрі міста можливі тимчасові обмеження в русі. Державтоінспекція столиці звертається до всіх водіїв з проханням по можливості обмежити свої поїздки до центральної частини міста, а саме Бессарабської площі. Також пропонуємо можливі шляхи об’їзду: – площа Толстого – вулиця Толстого – вулиця Скоропадського – вулиця Басейна – Шовковична; – вулиця Інститутська – Шовковична – Басейна – Еспланада – Саксаганського – Червоноармійська – вулиця Льва Толстого. У випадку пересування людей проїзною частиною просимо водіїв знижувати швидкість до мінімуму, виявляти особливу уважність та обережність, а також неухильно дотримуватись вимог сигналів регулювальників та дорожніх знаків, у тому числі тимчасово встановлених.

Також столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може прийти на допомогу. Нагадуємо також, що працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.

Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва
 

 

You may also like...