Інформація ДАІ м. Києва на 25.12.12

За 24 грудня співробітниками столичної ДАІ виявлено 330 порушень Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 39 відхилень від правил. Виявлено 32 водія, які керували транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Крім того виявлено 21 пішохід-порушник.

За добу в столиці було зареєстровано 4 ДТП (1 наїзд на пішохода), в яких 4 особи отримали травми. Державтоінспекція вкотре звертається з проханням зважати на складні погодні умови і не залишати транспорт з порушенням правил, а також не паркувати автомобілі на тротуарах вулиць так як це значно ускладнює рух пішоходів та впливає на безпеку дорожнього руху.

За добу зареєстровано 4 незаконних заволодіння транспортними засобами: Голосіївський район, автомобіль «DAEWOO LANOS», д.н. 53498КТ, 2004 р.в., білого кольору; Дарницький район, автомобіль «SSANG YOUNG REXTON», д.н. АА8239НС, 2008 р.в., чорного кольору; Деснянський район, автомобіль «OPEL VIVARO», д.н. АА8144МВ, 2004 р.в., сірого кольору; Шевченківський район, автомобіль «MERCEDES-BENZ», д.н. VD73587 1995 р.в., сірого кольору. Прийнято міри розшуку.

Працівниками ДАІ виявлено автомобіль, що раніше знаходився у розшуку. Крім того, за нанесення тілесних ушкоджень затримано громадянина. Також виявлено та затримано громадянина, який без необхідних документів продавав сосни. Правопорушників доставлено до райуправлінь міліції.

За прогнозом Гідрометеоцентру в столиці і надалі спостерігатиметься ускладнення погодних умов. А це безумовно ускладнить рух транспорту і пішоходів. У звязку з цим Державтоінспекція звертається до киян та гостей міста зважити на складні погодні умови і не залишати автомобілі на краю проїзної частини, оскільки це значно ускладнює прибирання снігу. Також ДАІ звертається з проханням до водіїв – до поліпшення дорожньої обстановки, по можливості, облишити поїздки на власному транспорті. ДАІ радить в умовах снігопаду рухатись з включеним ближнім світлом фар, а при зупинці включати аварійне світло.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.

УДАІ м. Київ

 

You may also like...