В Киеве в Дарнице, задержан водитель маршрутки, укуренный донельзя

Як вже повідомлялось в багатьох засобах масової інформації наразі в столиці проходять профілактичні заходи спрямовані на зниження аварійності на пасажирському автомобільному транспорті.

 Тому зрозуміло, що в цей період державтоінспекція приділяє більше уваги водіям, які займаються саме перевезенням пасажирів. Лише за два тижні першого весняного місяця було виявлено четверо водіїв, що керували автобусами напідпитку, повідомляє Прес-служба ДАІ м. Києва.

А сьогодні 14 березня на вулиці Крайній інспектори ДАІ Деснянського району столиці зупинили для перевірки водія автобуса «Богдан», який рухався не досить впевнено.

Маршрутка повинна була працювати на 7 маршруті станція метро Дарниця – вулиця Милославська. Пасажирів в салоні не було, зате інспектори звернули увагу на специфічний запах «конопель»  в салоні автобуса. Водій сказав, що успішно пройшов передрейсовий огляд лікаря, їде на кінцеву зупинку і в нього все в порядку. Але розширені зіниці і запах наркотика в салоні говорили про те, що керманич перед початком роботи вирішив поліпшити собі настрій –  марихуаною.

Огляд у лікаря-нарколога підтвердив підозри інспекторів. Висновок був однозначний – у водія є всі ознаки наркотичного сп’яніння.  Однак порушник категорично відмовився від пред’явлених до нього претензій та проходження експертизи . В присутності двох свідків він також не захотів ставити свій підпис та давати будь які  пояснення в протоколі. Водій був відсторонений від керування. Про це було повідомлено адміністрацію автопарку. Адміністративні матеріали на порушника найближчим часом буде відправлено до суду.

Неважко уявити, чим міг закінчитись цей рейс якби не пильність інспекторів ДАІ.        

«УК»

You may also like...