Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 14.05.2013

За 13 травня співробітники столичної ДАІ виявили 700 порушень правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених залишається перевищення швидкості – 284 відхилення від правил. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 44 водії.

За минулу добу в столиці зареєстровано сім ДТП, в яких дев’ять осіб отримали травми. Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні на дорозі, не перевищуйте швидкість, не виїжджайте на смугу зустрічного руху, дотримуйтесь правил маневрування та дистанції.

13 травня співробітники ДАІ у Оболонському районі затримали водія автомобіля «Chrysler»,в якого виявлено та вилучено підроблені документи на авто. В Деснянському районі міста, інспектори Державтоінспекції затримали чоловіка, який перебував у розшуку за скоєння злочину. Крім того, співробітники Державтоінспекції затримали громадянина, який навмисно пошкодив автомобіль іншого громадянина. Для з’ясування обставин, усіх затриманих доставили до райуправлінь міліції.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ м. Київ
 

You may also like...