Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 30.09.2013

За 28-29 вересня співробітники столичної ДАІ виявили 1249 порушень правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених залишається перевищення швидкості – 661 відхилення від правил. За керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 94 водії.

За вихідні в столиці зареєстровано 9 ДТП, в яких 9 осіб отримали травми та дві особи загинули. Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні на дорозі, не перевищуйте швидкість, не виїжджайте на смугу зустрічного руху, дотримуйтесь правил маневрування та дистанції.

В столиці зареєстровано два факти незаконного заволодіння транспортними засобами: так, у Святошинському районі невідомі викрали «VOLKSWAGEN PASSAT», сірого кольору, н.з. 804-19КН, 1988 року випуску. У Дарницькому районі столиці також незаконно заволоділи «VOLKSWAGEN PASSAT», чорного кольору, н.з. СК080АХ, 2006 року випуску. Прийнято міри розшуку. У неділю, під час несення служби інспекторами ДАІ Оболонського району виявлено автомобіль ВАЗ 21063, яким нещодавно незаконно заволоділи невстановлені особи.

У вихідні дні інспектори Оболонського ВДАІ затримали водія автомобіля «Lexus 470» – перевіркою встановлено, що номери агрегатів авто не співпадають із записами в документах. В Солом’янському районі міста співробітники ДАІ затримали водія «MAN», який перевозив металобрухт без відповідних документів. В Печерському районі, інспектори ДАІ затримали громадянина який перебував у розшуку. Інспектори полку ДПС ДАІ під час несення служби в Оболонському районі затримали чоловіка, який наніс тілесні ушкодження іншій особі. А от у Святошинському районі міста співробітники Державтоінспекції затримали громадянина, у якого вилучено пістолет та набої до нього без відповідних документів. Крім того, інспектори ДАІ столиці затримали чотирьох осіб за скоєння крадіжок, а також чотирьох осіб за незаконне зберігання наркотичної речовини. Для з’ясування обставин, усіх затриманих доставили до райуправлінь міліції.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ м. Київ

You may also like...