Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 13.12.2013

В столиці за 12 грудня інспектори ДАІ виявили 511 порушень Правил дорожнього руху. За перевищення швидкості до відповідальності притягнуто – 73 водії, за невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки – 154 водії, порушення правил зупинки і стоянки – 60, без необхідних документів керували автівками – 18. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонили від керування 20 водіїв. Крім того, співробітники ДАІ виявили 24 пішоходів-порушників, а за порушення правил проїзду пішохідних переходів притягнуто до відповідальності 36 водіїв.

У четвер було зареєстровано 3 ДТП, в яких 3 особи отримали травми. Зверніть увагу! Хмарність, опади, слизька дорога – всі ці чинники значно ускладнюють умови для руху транспортних засобів і можуть спричинити виникнення аварійних ситуацій і ДТП. У зв’язку з цим, столична Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням бути максимально уважними та обережними під час руху в несприятливих погодних умовах, неухильно дотримуватися швидкісного режиму, безпечної дистанції та правил маневрування, а також змінити автомобільну гуму на зимову.

Вчора в Дніпровському районі столиці інспектори ДАІ затримали водія «Nissan x-trail», який шахрайським шляхом заправив данний автомобіль. Крім того, працівники столичної ДАІ затримали двох осіб, які перебували у розшуку. Для з’ясування обставин, усіх затриманих доставили до райуправлінь міліції.

Вчора в Дарницькому районі невідомі особи незаконно заволоділи автомобілем «DAEWOO NEXIA», номерний знак АІ1883ЕВ, 2007 року випуску, червоного кольору. Прийнято міри розшуку.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон ДАІ Києва 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

 

УДА м.І Київ
 

You may also like...