Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 08-09.02.2014

Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 08-09.02.2014

До Київського РВ надійшла заява від Альбіни, 1951 р.н., про те, що невідомий злочинець, шляхом ривка заволодів її сумочкою, в якій знаходились гроші в сумі 350 грн. Вжитими заходами викрито Євгена, 1978 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

До Іллічівського МВ надійшла заява від Сергія, 1985 р.н., про те, що малознайомий на ім’я Андрій, після спільного вживання алкогольних напоїв, застосувавши фізичне насилля, відкрито заволодів його мобільним телефоном "Самсунг" та грошима в сумі 200 грн, сума збитку 2000 грн. Вжитими заходами викрито Андрія, 1977 р.н., раніше засудженого, від якого отримано правдиві свідчення.

 

До Кілійського РВ надійшла зава від Миколи, 1970 р.н., про те, що після спільного вживання спиртних напоїв за місцем мешкання, його квартирант, застосувавши фізичне насилля, відкрито заволодів грошима в сумі 800 доларів США. Вжитими заходами викрито Сергія, 1991 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

До Приморського РВ надійшла заява від Наталії, 1965 р.н., про те, що її колишній співмешканець шляхом вільного доступу з квартири викрав: комп’ютер, принтер та телевізор, сума збитку 13600 грн. Вжитими заходами викрито Дениса, 1989 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та відпущено під зобов`язання.

До Кодимського РВ надійшла заява від приватної підприємниці, жительки с. Тимків, 1968 р.н., про те, що невідомий зловмисник пошкодивши вікно проник до приміщення бару в смт. Слобідка, звідки викрав продукти харчування та горілчані вироби. Вжитими заходами викрито місцевого жителя, 1996 р.н., учня навчального закладу, від якого надійшли правдиві свідчення у вчиненні кримінального правопорушення.

Працівниками Київського РВ викрито Миколу, 1989 р.н., який з будинку по пр. М.Жукова викрав міжповерхові металеві двері. Сума збитку становить 1975 гривень.

Працівниками Южненського МВ викрито Віталія, 1975 р.н., у якого при поверхневому огляді, в кишені його курки було виявлено та вилучено паперовий згорток з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору. Зі слів чоловіка в згортку знаходиться наркотичний засіб – марихуана, яку він зберігав для власного вживання. Пакет вилучено та направлено до НДЕКЦ.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...