Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 27.02.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 155 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Київського РВ надійшла заява від Олександра, 1976 р.н. про те, що невідома особа, з його автомобіля скоїла крадіжку відеореєстратора вартістю 700 грн. Вжитими заходами викрито жителя Одеської області, 1995 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Малиновського РВ надійшла заява від Лідії, 1966 р.н., про те, що невстановлений зловмисник пошкодивши вікно, проник до її магазину, звідки викрав одяг та гроші кошти. Сума збитку становить 1637 грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито одесита, 1983 р.н., та жителя Донецької області, 1968 р.н., від яких отримано правдиві свідчення.

До Малиновського РВ надійшла заява від Валентини, 1994 р.н., про те, що невідомий зловмисник під загрозою застосування фізичної сили, заволодів її мобільним телефоном. Сума збитку становить 2800 грн. Вжитими заходами автопатрулем полку патрульної служби було затримано Віталія, 1988 р.н., від якого отримані правдиві свідчення.

До Іллічівського МВ надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир по вул. Олександрійській, невідомі вживають наркотичні речовини. В ході перевірки повідомлення викрито раніше засудженого за зберігання наркотичних речовин господаря, 1980 р.н., у якого виявлено та вилучено згорток з героїном та його гостя, жителя Овідіопольського району, 1980 р.н., у якого вилучено пластмасовий контейнер, в якому знаходилось чотири згортки з героїном та п’ять паперових пакунків з рослиною речовиною зеленого кольору, які він придбав за 1000 грн. у господаря. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Попередня правова кваліфікація правопорушення за ознаками ч.1 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів КК України.

До чергової частини Ізмаїльського МВ надійшло повідомлення, про те, що в торгівельному центрі спрацювала кнопка тривожного виклику. Виїздом слідчо-оперативної групи викрито місцевого жителя, 1987 р.н., у якого в ході зовнішнього огляду вилучено три керамічні ножі, які були викрадені зі стелажів магазину. Загальна сума збитку становить 250 грн. Попередня правова кваліфікація за ознаками ч.1 ст. 185 (крадіжка) КК України.

До чергової частини Шевченківського ВМ звернувся із заявою Костянтин, 1988 р.н., щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка із застосуванням фізичної сили відкрито заволоділа його двома мобільними телефонами. В ході відпрацювання заяви працівниками карного розшуку було викрито 24-річного Євгена, який зізнався у вчинені вказаного злочину. За подібні діяння законодавством передбачено покарання згідно ч.1 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Працівниками Портофранківського ВМ вжитими заходами було викрито Олега, 1979 р.н., який за допомогою підробленої довідки про доходи, отримав кредит в одному з банків міста. Чоловік зізнався у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та був відпущений під зобов’язання.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області
 

You may also like...