Четверо азербайджанців, двоє росіян та таджик намагалися перетнути кордон з фальшивими документами

Трьох порушників, які намагалися потрапити в Україну із Росії, затримали учора прикордонники Харківського загону.

Правопорушників правоохоронці зупинили у пункті пропуску «Харків-зв». Виявилося, що пасажирка, яка прямувала із російського міста Бєлгород, мала паспорт громадянки Росії з переклеєним фото та відсутніми захисними елементами. У громадянина Азербайджану та громадянина Таджикистану, котрі їхали із Москви до Дніпропетровавська та Харкова, були підроблені відмітки Держприкордонслужби. Ще одного азербайджанця з підробленою відміткою прикордонного відомства, який намагався потрапити через територію України до Молдови, виявили у пункті пропуску «Хутір Михайлівський». Однак фальшивий дата-штамп помітили військовослужбовці Сумського загону.

Також підроблені відмітки Держприкордонсмлужби виявили прикордонники учора в аеропорту «Бориспіль» у двох громадян Азербайджану. Одного з азербайджанців, який прямував із Тбілісі, буде відправлено зворотнім рейсом, іншого – передали співробітникам міліції.

До того ж у цьому аеропорту у росіянина виявили паспорт громадянина Болгарії. У документі, з яким він хотів відлетіти до Об’єднаних Арабських Еміратів,була замінена сторінка з установочними даними власника. Жителя Москви, який згодом надав свій справжній паспорт, передали відповідним правоохоронним органам. // ДПСУ

You may also like...