На Донеччині за жорстоке вбивство засуджено до довічного позбавлення волі двох злочинців

Прокуратурою повністю доведено вину затриманих та судом підтримана позиція державного обвинувачення у визначені міри покарання для осіб, що скоїли тяжкий злочин.

 Колегія суддів Дружківського міського суду винесла вирок у справі жорстокого вбивства керівника комунального підприємства у Костянтинівці та його дружини.

Троє зловмисників скоїли збройний напад на житловий будинок, в якому мешкала сім’я комунальника. Злочинці з застосуванням сили вимагали у чоловіка та дружини віддати велику суму грошей та коштовності. Не отримавши коштів, злодії нанесли жертвам кілька ножових та вогнепальних поранень. Від отриманих ушкоджень керівник комунального підприємства загинув на місці, його дружина померла через декілька годин у лікарні.

У ході досудового слідства встановлено, що організатором цього зухвалого нападу став начальник відділу охорони праці зазначеного комунального підприємства, який разом з двома родичами вчинив це вбивство з корисливих мотивів.

«Підсудних було визнано винними у розбійному нападі, вбивстві двох осіб та незаконному поводженні зі зброєю. Вина кожного з них доведена повністю речовими доказами, показаннями свідків та результатами судових експертиз. Суд підтримав доводи державного обвинувачення та засудив двох обвинувачених до довічного ув’язнення, а третього – до 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна», – повідомив старший прокурор Костянтинівської міжрайонної прокуратури Роман Модний.

Прес-служба прокуратури м. Краматорська

You may also like...