Розкрито резонансне вбивство чоловіка у Лутугинському районі

На Луганщині розкрито умисне вбивство Р. із застосуванням вогнепальної зброї, вчинене 27.01.2014 на трасі, поблизу смт.Георгіївка, Лутугинського району.

Завдяки належній взаємодії процесуальних керівників, слідчих, а також співробітників оперативних підрозділів ГУМВС встановлено К., який скоїв даний злочин. 

Вбивцею виявився один з депутатів селищної ради, який заздалегідь спланував умисне вбивство з корисливих мотивів. Про це повідомив начальник відділу прокуратури Луганської області Олег Дуванський. 

27.03.2014 року К. повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.187 (розбій), п.6 ч.2 ст. 115 КК України (умисне вбивство). На цей час останньому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Наразі досудове розслідування триває, його хід контролюється прокуратурою області.

Довідково: 
– за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого п.6 ч.2 ст.115 КК України, депутату загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 10 до 15 років або довічним ув’язненням, з конфіскацією майна;
– за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.187 КК України, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 8 до 15 років, з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Луганської області 

You may also like...