Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 213 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Слідчим Котовського МВ відкрите кримінальне провадження за ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України стосовно 40-річного Вадима, який побив власну дружину.

До Київського РВ надійшла заява від Наталії, 1976 р.н., щодо прийняття заходів до зловмисника, який таємно викрав телевізор з її квартири вартістю 2500 грн. Вжитими заходами викрито Віталія, 1970 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Київського РВ надійшла заява від Дмитра, 1995 р.н., про те, що невідома особа викрала його мопед, який знаходився в гаражі. Сума збитку становить 4000 грн. Вжитими заходами викрито двох одеситів, від яких отримано правдиві свідчення.

До Приморського РВ надійшла заява від Юрія, 1961 р.н., щодо вжиття заходів до невстановленої особи, яка шляхом вільного доступу, під час розпивання спиртних напоїв, викрала мобільний телефон та гаманець, в якому знаходилося 500 гривень та 300 доларів США. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції викрили 28-річну Катерину, яка зізналася у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку Приморського РВ викрито Володимира, 1994 р.н., який шляхом вільного доступу викрав мобільний телефон у 23-річної Віталії. Затриманий зізнався у вчинені вказаного злочину та відпущений під зобов’язання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся мешканець міста, 1973 р.н., який повідомив, що невідома особа з дитячого майданчику скоїла крадіжку велосипеда. Вжитими заходами було викрито двох місцевих мешканців, 1999 р.н. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

До Ізмаїльського МВ надійшло повідомлення від ізмаїльчанки, 1963 р.н., яка повідомила, що невідома особа з торгівельного контейнеру на території Ізмаїльського центрального ринку скоїла крадіжку майна заявниці. Вжитими заходами викрито раніше судиму ізмаїльчанку, 1987 р.н., від якої отримано правдиві свідчення. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

ГУМВС України в Одеській області

You may also like...