Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 172 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Іванівського РВ із заявою звернувся житель с.Білка, про те, що за місцем його мешкання, невідомий зловмисник вдарив його по обличчю та відкрито заволодів гаманцем з грошима, в сумі 800 гривень. Вжитими заходами викрито односельчанина потерпілого, 1966 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

До чергової частини Роздільнянського РВ надійшла заява від місцевої жительки, 1979 р.н., про те, що невідома особа з двору її нежилого будинку, в с. Чобручі, скоїла крадіжку металобрухту. Сума матеріального збитку становить 1000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні злочину викрито жительку цього села, 1959 р.н., від якої отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

До Київського РВ надійшла заява від Лідії, 1974 р.н., про те, що невідома особа з будинку по вул. Ак.Корольова таємно викрала частини металевої огорожі. Сума матеріального збитку становить 600 гривень. Вжитими заходами викрито раніше засудженого одесита, 1980 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

Співробітниками Київського РВ викрито одесита, 1989 р.н., який в магазині по вулиці Краснова скоїв крадіжку одягу. Сума матеріального збитку становить майже тисячу гривень. Від зловмисника отримано правдиві свідчення у вчиненні правопорушення.

 

До Котовського МВ звернулась мешканка с.Петрівка, 1940 р.н., яка повідомила, що з її господарської будівлі невідома особа викрала двадцять курчат та дві качки. Вжитими заходами встановлено, що дане протиправне діяння скоїла родичка заявниці. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Миколаївського РВ викрито жителя с.Ісаєве, 1964 р.н., який надав свій житловий будинок для вживання наркотичного засобу – коноплі своїм односельцям, 1968 р.н., та 1965 р.н.

 

Працівниками Ананьївського РВ викрито жительку с.Гандрабури, 1952 р.н., яка вдома зберігала 100 г речовини рослинного походження, схожої на снодійний мак. Вилучене направлено до НДЕКЦ для дослідження.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся мешканець смт.Суворово, 1941 р.н., який повідомив, що невідома особа з житлового будинку заявника скоїла крадіжку його мобільного телефону та пральної машини. Вжитими заходами було викрито мешканця міста, 1994 р.н. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

 

До Ізмаїльського МВ звернувся мешканець с.Кам’янка, 1984 р.н., який повідомив, що невідома особа з приміщення насосної станції, розташованої біля озеру Катлабух, скоїла крадіжку двох спінінгів. Вжитими заходами було встановлено жителів смт.Суворово, 1994 р.н. та 1997 р.н., від яких отримано правдиві свідчення. Попередня правова кваліфікація за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито жителя с.Озерное, 1990 р.н., який шахрайським шляхом, під приводом подзвонити, заволодів мобільним телефоном жителя села Броска,1980 р.н. Чоловік зізнався у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та пояснив, що телефон продав, а гроші витратив на власні потреби.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулася 51-річна мешканка села Броска, яка повідомила, що невідомі особи скоїли крадіжку її мопеду, який вона залишила біля лікарні в місті Ізмаїлі. Вжитими заходами викрито двох жителів міста, 1999 р.н. Попередня правова кваліфікація за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Татарбунарського РВ викрито Андрія, 1989 р.н., який через поштове відділення отримав посилку, якій знаходилися патрони 187 шт різного калібру. Вилучені патрони направлено до НДЕКЦ. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Портофранківського ВМ надійшла заява від Людмили, 1963 р.н., щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка перебуваючи в гостях у її доньки, шляхом вільного доступу вчинила крадіжку золотих прикрас. Сума матеріального збитку становить вісім тисяч гривень. В ході відпрацювання заяви працівниками кримінальної міліції у справах дітей, викрито неповнолітнього Ярослава, який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення та відпущено під зобов’язання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Приморського РВ викрито двох жителів Одеської області, які через відкрите вікно проникли до приміщення квартири, звідки вчинили крадіжку грошей в сумі п’ять тисяч гривень, які витратили на особисті потреби. Затримані зізналися у вчинені вказаного злочину та наразі відпущені під зобов’язання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...