Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 213 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшла заява від Андрія, 1990 р.н., про те, що невідома особа, з його автомобіля, який знаходився на проспекті Свободи, таємно викрала стартер, бензонасос та інші прилади. Сума матеріального збитку становить 3100 гривень. Вжитими заходами викрито раніше засудженого Михайла, 1994 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення у вчиненні правопорушення.

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито раніш судимого 19-річного ізмаїльчанина, який проник в будинок 44-річного жителя міста, звідки викрав золоту каблучку вартістю 1200 гривень. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення у вчиненні кримінального правопорушення. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Суворовського РВ надійшла заява від 55-річної Наталії про те, що невідома особа шляхом ривка відкрито заволоділа її золотим ланцюжком з кулоном. Сума матеріального збитку становить 6000 гривень. За гарячими слідами у скоєнні злочину викрито раніше засудженого за грабіж 28-річного Костянтина, від якого надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину.

Під час досудового розслідування кримінального провадження слідчим Котовського МВ було встановлено, що підозрюваний в липні поточного року скоїв крадіжку бензопили та велосипеду у мешканки м. Котовськ. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського МВ звернулась 34-річна жінка, яка повідомила, що в ході сварки, за місцем мешкання, її колишній чоловік, житель міста, наніс їй та приятельці тілесні ушкодження. За даним фактом відносно чоловіка відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

До Роздільнянського РВ надійшла заява від Віктора, 1985 р.н., про те, що невідомий зловмисник викрав його мопед, який він залишив біля крамниці. В ході здійснення оперативно-розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 29-річного місцевого жителя, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речовий доказ. Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась ізмаїльчанка, 1973 р.н., яка повідомила, що невідома особа з її квартири викрала особисті речі. Сума матеріального збитку становить 700 гривень. Вжитими заходами викрито раніше судимого місцевого жителя, 1995 р.н. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...