У Голосіївському районі столиці затримали водія маршрутки в стані алкогольного сп’яніння

У рамках операції «Автобус» працівники ДАІ зупинили для перевірки маршрутний транспортний засіб, який вирушав на перший виїзд. 

Незважаючи на ранній час – сьома година ранку, водій маршрутки виявився нетверезим. Про це свідчив густий запах перегару в салоні.
Під час спілкування з водієм правоохоронці відразу помітили, що в чоловіка є явні ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності двох свідків інспектори ДПС запропонували водієві пройти медичне освідування, за допомогою приладу «Драгер». У крові керманича алкотестер показав перевищену дозу алкоголю в крові.

Водій пояснював свій стан тим, що звечора вживав багато спиртного, оскільки не збирався виїздити на маршрут. Однак, обставини змінилися…

На керманича автобуса правоохоронці склали адміністративні матеріали за статтею 130 (керування транспортним засобом в стані сп’яніння). Транспортний засіб доставлено на майданчик тимчасового утримання.

Зауважимо, що в Голосіївському районі це не перший подібний випадок. Окрім цього, працівники ДАІ Голосіївського району виявили 657 порушень правил перевезення пасажирів.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби ДАІ міста Києва)

You may also like...