Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 08.09.2014

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 8 вересня

6 вересня до Амур-Нижньодніпровського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернувся чоловік 1988 р.н. Заявник повідомив про те, що о 05.00 біля пр. Воронцова, троє невідомих, побивши руками по голові заволоділи грошима у сумі 150 гр. За вчинення злочину встановлені та затримані непрацюючі чоловіки 1983, 1989 та 1988 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

 

6 вересня до Індустріального райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернулась непрацююча жінка 1985 р.н. Заявниця повідомила про те, що по вул. Гулі Корольової, невідомий, шляхом ривка, заволодів сумочкою з гаманцем із грошима 1 тис. 765 грн. За вчинення злочину встановлений та доставлений місцевий житель, непрацюючий чоловік 1973 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

 

6 вересня до Центрально – міського райвідділу Криворізького міського управління міліції звернулась пенсіонерка 1949 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 16.40 коли заявниця зайшла до будинку за місцем мешкання по вул. Свердлова вона побачила невідомого, який шляхом вільного доступу, через відчинене вікно проник до будинку та заволодів ноутбуком. Сума збитку склала – 3 тис. грн. За вчинення злочину встановлений та затриманий раніше судимий, непрацюючий чоловік 1980 р.н. Викрадене – вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

 

7 вересня до Павлоградського міського відділу міліції звернувся чоловік 1993 р.н. Заявник повідомив про те, що 2-є невідомих, побивши руками і ногами по голові і тулубу, заволоділи мобільним телефоном та грошима 200 грн. За вчинення злочину затримані непрацюючі, раніше судимі чоловіки 1991 та 1990 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

 

7 вересня до Заводського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції звернулась місцева жителька, непрацююча 1968 р.н. Заявниця повідомила про те, що по вул. Глаголєва до неї підійшли 3-є невідомих, один з яких шляхом ривка, з рук заволодів сумочкою з мобільним телефоном. Сума збитку склала 1 тис. 500 грн. За вчинення злочину затримані місцеві жителі, непрацюючі, раніше судимі чоловіки 1987 та чоловік 1974 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

 

7 вересня до Тернівського райвідділу Криворізького міського управління міліції звернулась непрацююча жінка 1963 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 12.00 біля одного з будинку по вул. Шатурській, невідомий, шляхом ривка, заволодів мобільним телефоном. Сума збитку склала – 800 грн. За вчинення злочину доставлений та затриманий місцевий житель, непрацюючий, раніше судимий чоловік 1969 р.н. Викраде – вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

 

7 вересня до Дніпропетровського райвідділу міліції від чергового лікаря надійшло повідомлення про те, що о 18.50 до лікарні родичами був доставлений з тілесними ушкодженнями у вигляді багаточисельних осколочних поранень правої та лівої кисті чоловіка 1968 р.н. Заступник директора який пояснив, що зазначені поранення отримав на території своєї дачної ділянки в с. Каменка, під час перекопування городу, наштовхнувшись на твердий предмет схожий на гранату часів великої вітчизняної війни, а коли підняв його щоб роздивитись, вказаний предмет вибухнув спричинивши йому тілесні ушкодження.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

You may also like...