Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

 Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 213 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Портофранківського ВМ надійшла заява від 65-річного одесита, щодо вжиття заходів до малознайомого чоловіка, який, перебуваючи в палаті міської лікарні, викрав гаманець з грошима в сумі 3500 гривень. В ході відпрацювання заяви потерпілого правоохоронцями викрито 25-річного Василя, який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі триває слідство.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку Приморського РВ викрито 20-річну Карину, яка знаходячись в магазині по вулиця Велика Арнаутська, шляхом вільного доступу вчинила крадіжку грошей в сумі понад трьох тисяч гривень. Правопорушниця зізналася працівникам міліції у вчиненому. Наразі її відпущено під зобов’язання.

Працівниками Приморського РВ вжитими заходами правоохоронцями викрито Наталю, 1976 р.н., яка знаходячись в кафе, вчинила крадіжку рюкзака у 34-річного Володимира, в якому знаходився ноутбук, водійське посвідчення, паспорт громадянина України та гроші. Сума матеріального збитку становить три тисячі гривень. У затриманої працівники міліції вилучили речовий доказ. За вказані дії законодавством передбачено покарання згідно статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Білгород-Дністровського МВ звернулась 44-річна місцева жителька із заявою про те, що невідома особа вирвала з її рук сумку. В ході оперативно-розшукових заходів затримано 29-річного жителя Чернівецької області. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України, триває слідство.

До чергової частини Роздільнянського РВ звернувся Артем, 1994 р.н., який повідомив, про те, що невідома особа з його будинку здійснила крадіжку мобільного телефону та грошей, чим спричинила матеріальний збиток на суму 1500 гривень. Вжитими заходами викрито 17-річного жителя району, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Роздільнянського РВ викрито 32-річного одесита, який з дачного будинку, що належить Олегу, 1963 р.н., викрав металеву плиту та тиски. Затриманий свою провину визнав, триває слідство.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся ізмаїльчанин, 1968 р.н., який повідомив, що невідома особа викрала його велосипед «Салют», який він залишив без нагляду. Вжитими оперативно-розшуковими заходами було викрито мешканця с.Богате, 1993 р.н. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Ізмаїльського МВ на підставі рішення суду, був проведений обшук за місцем мешкання 37-річного ізмаїльчанина. В ході обшуку було виявлено та вилучено пакети з речовиною рослинного походження в сухому помеленому стані схожу на марихуану вагою 150 гр., гілля рослини в сухому стані схожу на коноплю вагою 500 гр., та 15 рослин роду конопля. Все вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ, за результатами якого буде прийнято рішення.

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито мешканця с.Ларжанка, 1989 р.н., який з автомобіля «ВАЗ-2106» скоїла крадіжку одинадцяти літрів бензину. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Співробітниками Білгород-Дністровського МВ затримано 40-річного місцевого жителя у якого під час огляду виявлено та вилучено медичний шприц з рідиною схожою на розчин опію. Рідину направлено до НДЕКЦ на експертизу, за результатами якої буде прийняте рішення.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...