Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 189 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Роздільнянського РВ звернувся 44-річний Геннадій, який повідомив про те, що невідома особа з двору його будинку викрала велосипед. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито раніше судимого Євгена, 1977 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся місцевий житель, 1979 р.н., який повідомив, що невідома особа з його автомобіля скоїла крадіжку автомагнітоли. Сума матеріального збитку становить 500 гривень. Вжитими заходами у вчиненні правопорушення викрито жителів міста 1998 та 1999 р.н. Від зловмисників надійшли правдиві свідчення. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського МВ з заявою звернувся 32-річний чоловік про те, що невідома особа з його автомобіля скоїла крадіжку барсетки. Вжитими заходами у вчиненні правопорушення викрито двох неповнолітніх жителів міста, у яких було вилучено викрадене майно. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито 25-річного місцевого жителя, який скоїв крадіжку електродуховки з приміщення почтового відділення. Від чоловіка надійшли правдиві свідчення у вчиненні правопорушення. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито 32-річного громадянина, який шахрайським шляхом, під приводом покататися, скоїв крадіжку велосипеда неповнолітнього хлопця. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення у вчиненні кримінального правопорушення.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...