Бійці Держохорони врятували підозрюваного у вбивстві дружини від самогубства

До чергової частини Броварського міського відділення міліції надійшло повідомлення від громадянина про те, що його рідний брат під час сварки вбив свою дружину. Отримавши повідомлення, співробітники Державної служби охорони за лічені хвилини прибули на вказану адресу та затримали зловмисника.

Правоохоронці встановили, що 33-річний чоловік, не маючий постійного місця роботи, періодично зловживав спиртними напоями і на ґрунті ревнощів вчиняв сварки. Подружжя постійно з’ясовувало стосунки, наносячи взаємні образи та забуваючи, що поруч, в кімнаті, знаходиться їх восьмирічний син, який з болем в душі переживав кожне слово, вимовлене батьками. Під час останньої сварки розлючений чоловік, не стримався та з усієї сили почав бити дружину руками по голові. Знесилена від болю жінка лягла на диван, закрила очі і більше не прокинулась – від нанесених тілесних ушкоджень 31-річна жінка померла.

На ранок чоловік виявив бездиханне тіло дружини, і, не тямлячи себе від горя, зателефонував своєму брату і повідомив про страшну звістку. Перебуваючи в розпачі, вирішив вкоротити собі життя. І тільки завдячуючи оперативності та професіоналізму співробітників Держслужби охорони, зловмисник був затриманий у той момент, коли закинув зашморг та намагався повіситись.

Наразі за даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч.1ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваному, який знаходиться під вартою, загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. А подальшу долю неповнолітньої дитини буде вирішувати районна служба у правах сім’ї та дітей.

УДСО при ГУ МВС України
в Київській області

You may also like...