Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 04.11.2014

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 4 листопада

03.11.2014 о 20.25 до Криворізького міського управління міліції по телефону спецлінії «102» звернулась місцева жителька 1990 р.н., яка повідом, що о 20.00 біля її будинку по вул. Співдружності, невідомий, вдаривши рукою по обличчю, заволодів ноутбуком. Збиток склав 5 тис. 800 грн. Працівниками сектору дільничних інспекторів міліції Саксаганського райвідділу спільно з патрульною службою за вчинення злочину «по гарячих слідах» (за прикметами) встановлений непрацюючий раніше судимий місцевий житель 1983 р.н. Викрадене вилучено. Наразі вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Працівниками сектору карного розшуку Бабушкінського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за грабіж мобільного телефону у хлопця 1995 р.н., який мав місце 21.08.2014, встановлено місцезнаходження непрацюючого місцевого жителя 1988 р.н. Останньому вручено письмове повідомлення про підозру у вчиненні вищевказаного кримінального правопорушення. За даним фактом слідчим відділом райвідділу внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

11.10.2014 о 23.30 на автодорозі сполученням «Дніпродзержинськ-Котівка-Перещепине», у напрямку с. Личкове, рухався автомобіль під керуванням непрацюючого жителя м. Дніпропетровська 1988 р.н., який на прямолінійній ділянці дороги не впорався з керуванням та переїхав зустрічну смугу, з’їхав у лівий по ходу руху кювет та допустив перекидання. В наслідок ДТП, пасажир – місцеві хлопець 1988 р.н. – отримав тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травмі та струсу головного мозку, а пасажири непрацююча дівчина 1996 р.н. та хлопець 1988 р.н. від отриманих тілесних ушкоджень померли на місці події. Водій автомобіля з місця злочину втік. Працівниками сектору карного розшуку Магдалинівського райвідділу міліції за фактом цієї дорожньо-транспортної пригоди 03.10.2014 встановлений та опитаний водій автівки, який керував своїм автомобілем та скоїв ДТП. Останньому вручено письмове повідомлення про підозру у вчиненні вищевказаного кримінального правопорушення та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. За даним фактом слідчим відділом райвідділу внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), що караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

You may also like...