Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 13.11.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 193 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Київського РВ звернулась 40-річна Марія щодо вжиття заходів до особи, яка викрала її ноутбук та три мобільні телефони. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 37-річного Станіслава, від якого надійшли правдиві свідчення.

Працівниками сектору карного розшуку Приморського РВ викрито раніше засуджену за шахрайство 29-річну Вікторію та 19-річного парубка, які шахрайським шляхом, під приводом здачі квартири у найм заволоділи у 26-річна Юлії грошима в розмірі чотирьох тисяч гривень. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Працівниками Роздільнянського РВ викрито двох непрацюючих місцевих жителів, віком 38 та 30 років, які з території домоволодіння 54-річної Марини відкрито заволоділи її кріслом. Від зловмисників надійшли правдиві свідчення та вилучено речовий доказ. Відкрито кримінальне провадження за ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Працівниками Татарбунарського РВ викрито 42-річного іноземця, у якого під час обшуку виявлено та вилучено 100 грамів подрібненої речовини рослинного походження, зовні схожою на рослину коноплі. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи, за результатами якої буде прийнято процесуальне рішення.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання 18-річного жителя міста, співробітниками Білгород-Дністровського МВ виявлено та вилучено 9 грамів наркотичного засобу – канабіс, який він зберігав з метою збуту. Відкрито кримінальне провадження за ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито жителя міста, 1972 р.н., який наніс тілесні ушкодження 39-річному знайомому, від яких останній помер. Попередня правова кваліфікація за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Вжитими заходами працівниками Приморського РВ викрито 19-річного Євгена, який, пошкодивши металопластикове вікно, проник до приміщення класу школи, звідки вчинив крадіжку телевізора. Сума матеріального збитку становить шість тисяч гривень. Згідно чинного законодавства України, правопорушнику загрожує покарання згідно ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Працівниками спеціального батальйону міліції за гарячими слідами викрито раніше судимого Юрія, 1962 р.н., який шляхом ривка, відкрито заволодів мобільним телефоном у Ірини, 1970 р.н. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...