На Полтавщині працівники ДАІ затримали водія, який травмував неповнолітнього та зник з місця ДТП

Днями, 28 листопада, близько 19-ї години, в селі Максимівка Кременчуцького району, невстановлений водій автомобіля, допустив наїзд на 16-річну дівчину, яка переходила проїжджу частину дороги. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди дівчина отримала тілесні ушкодження та була доставлена до Кременчуцької центральної районної лікарні.

Автомобіль, що здійснив ДТП залишив місце події та зник в невідомому напрямку.

Працівники ДАІ Кременчуцького районного відділу відразу розпочали розшук транспортного засобу та водія, який був причетний до авто пригоди.

Уже за декілька годин потому, в селі Максимівка працівники Державтоінспекції знайшли автомобіль «ВАЗ-2103» з пошкодженнями характерними для дорожньо-транспортної пригоди.

Наступного дня, правоохоронцями був встановлений та затриманий 34-річний керманич транспортного засобу, який здійснив наїзд на пішохода.

Водій та автомобіль передані до Кременчуцького районного відділу міліції для подальшої перевірки.

Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального Кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби ДАІ Полтавської області)

You may also like...