Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 05.12.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 192 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Портофранківського ВМ звернувся із заявою 22-річний мешканець Одеської області, про те, що невідома особа перебуваючи на центральному «Автовокзалі», шляхом вільного доступу вчинила крадіжку його сумки, в якій знаходився мобільний телефон, документи та гаманець з грошима. Потерпілому завдано матеріальної шкоди в розмірі п’яти тисяч гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку у вчинені вказаного кримінального правопорушення викрито 19-річну мешканку Одеської області. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі правопорушницю допитано та відпущено під зобов’язання.

До Малиновського РВ звернувся житель району із заявою щодо вжиття заходів до невстановленої особи, яка проникла до його гаражу та таємно викрала кабель довжиною 10 метрів, чим завдала матеріальної шкоди на загальну суму майже 250 гривень. Вжитими заходами працівниками міліції викрито Григорія, 1967 р.н., Олександра, 1987 р.н, та Івана, 1980 р.н, які зізналися у вчиненні вказаного правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Роздільнянського РВ викрито Дмитра, 1987 р.н, який під час спільного розпиття спиртних напоїв та виниклої сварки наніс тілесні ушкодження кухонним ножем в область грудної клітини своєму батьку 1962 р.н. Від отриманих травм потерпілий помер. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.
До Біляївського РВ надійшло повідомлення про те, що в с.Троїцьке в нежилому будинку виявлено труп 18-річного Андрія з ознаками насильницької смерті у вигляді чисельних проникаючих ножових поранень спини. В ході проведення оперативно-розшукових заходів викрито Дениса, 1997 р.н., від якого отримано правдиві свідчення. Зловмисник розповів правоохоронцям, що під час раптово виниклої сварки на ґрунті працевлаштування він схопив кухонний ніж та наніс супротивнику ножові поранення, від яких останній помер на місці пригоди. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Южненського МВ надійшло повідомлення від мешканки міста, яка стала свідком сімейної сварки. Під час перевірки повідомлення слідчо-оперативною групою міськвідділу було встановлено, що за вказаною заявницею адресою, між мешканкою та її гостем, на ґрунті попереднього спільного вживання алкогольних напоїв, сталося непорозуміння. Внаслідок конфлікту 29-річний мешканець міста отримав тілесне ушкодження у вигляді проникаючого поранення в області нирки. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Власницю квартири затримано, проводиться перевірка.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...