Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 12.01.2015

 Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 12.01.2015

11 січня до реанімаційного відділення лікарні м. Павлограда, бригадою швидкої медичної допомоги від будинку по вул. Верстатобудівників, із різаною раною шиї було доставлено та госпіталізовано безробітного, 27-річного місцевого жителя. Як з’ясувалося, о 19.00 потерпілий разом зі своїм безробітним, 24-річним знайомим розпивали спиртні напої. На ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, між ними сталась сварка, в ході якої зловмисник розбитою скляною пляшкою, вдарив потерпілого в область шиї, спричинивши вказане тілесне ушкодження. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

 

11 січня до наряду патрульної служби в м. Нікополь звернувся 16-річний місцевий житель. Заявник повідомив про те, що о 17.05 біля будинку по вул. Першотравневій, невідомий шляхом ривка, з руки заволодів мобільним телефоном. За вчинення злочину, по «гарячих слідах» був встановлений та опитаний безробітний, раніше судимий 26-річний місцевий житель. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

 

11 січня до працівників Тернівського міськвідділу міліції звернулась 37-річна приватний підприємець. Заявниця повідомила про те, що 5 грудня 2014 року о 18.00 невідомий, шляхом вільного доступу, зайшов до її магазину по вул. Курській, де в присутності продавця, відкрито заволодів двома толстовками. Збиток – 600 грн. За вчинення злочину встановлений та опитаний безробітний, раніше судимий 20-річний місцевий житель. Викрадене – вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

 

11 січня до працівників Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулась безробітна, 30-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що о 12.30 біля будинку по вул. Звивистій, невідомий шляхом ривка, з руки заволодів сумкою з грошима у сумі 182 гривень. За вчинення злочину встановлений та опитаний безробітний, раніше судимий 33-річний місцевий житель. Викрадене – вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

 

10 січня до працівників Бабушкінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління від громадян надійшло повідомлення про те, що у квартирі по вул. Юних Ленінців, із чотирма колото-різаними пораненнями грудної клітини та черевної порожнини було виявлено труп безробітного, 48-річного місцевого жителя. Як з’ясувалося, того дня потерпілий знаходився в гостях у безробітного, 62-річного господаря оселі. Під час спільного розпиття спиртних напоїв, на грунті раптово виниклих неприязних відносин, між ними сталась сварка, під час якої господар, кухонним ножем, спричинив потерпілому смертельні тілесні ушкодження. Знаряддя злочину – кухонний ніж, вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

 

10 січня до приймального відділення лікарні з квартири по вул. Набережній Перемоги, в м. Дніпропетровську бригадою швидкої медичної допомоги з ножовим проникаючим колото-різаним пораненням черевної порожнини, у стані алкогольного сп’яніння було доставлено безробітного, 30-річного господаря оселі. За вчинення злочину була затримана та доставлена до райвідділу 27-річна співмешканка потерпілого. Зловмисниця о 03.00, перебуваючи за місцем мешкання потерпілого, в ході раптово виниклої сварки, кухонним ножем, який лежав на столі, спричинила чоловіку вищевказане тілесне ушкодження, після чого вона викликала бригаду швидкої. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

 

За грабіж у 42-річного громадянина, який мав місце 26 липня був встановлений та опитаний безробітний, раніше судимий 34-річний місцевий житель. Зловмисник заарештований за вчинення аналогічних злочинів. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

 

За грабіж у 61-річної громадянки, який мав місце 30 вересня 2013 року був встановлений та опитаний безробітний, раніше судимий 27-річний місцевий житель. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...