Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 13.01.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 185 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Приморського РВ надійшла заява від 33-річного Ігоря про те, що невідома особа вчинила крадіжку стаціонарного комп’ютера. Сума матеріального збитку становить чотири тисячі гривень. Вжитими заходами працівниками карного розшуку викрито Станіслава, 1975 р.н., який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. У зловмисника правоохоронці вилучили речовий доказ. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Київського РВ надійшло повідомлення від 31-річного Олександра про те, що двоє невідомих осіб відкрито заволоділи його золотими виробами. Сума матеріального збитку становить 47000 гривень. Вжитими заходами працівниками спеціального батальону міліції у скоєнні злочину викрито однолітків потерпілого:Романа та Дениса.
До чергової частини Приморського РВ з заявою звернувся 33-річний Микола про те, що невідома особа скоїла крадіжку мобільного телефону, який знаходився на панелі приборів в салоні автомобіля. Потерпілому завдано матеріального збитку в розмірі майже однієї тисячі гривень. Вжитими заходами працівниками СКМСД викрито раніше засудженого 18-річного жителя Одеської області, який зізнався у вчиненні кримінального правопорушення. У правопорушника працівники міліції вилучили речовий доказ. Йому загрожує покарання передбачене статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Суворовського РВ за гарячими слідами викрито Олександра, 1987 р.н., який з приміщення аптеки на проспекті Добровольського шляхом вільного доступу таємно викрав лікарський препарат вартістю 235 гривень. Речовий доказ вилучено.

До Ізмаїльського МВ надійшла заява від 16-річного Івана про те, що невідома особа проникла до його будинку, звідки скоїла крадіжку мобільного телефону та грошей. Сума матеріального збитку становить 1700 гривень. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 31-річного Максима, від якого надійшли правдиві свідчення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Овідіопольського РВ викрито 30-річного жителя с.Прилиманське, у якого виявлено та вилучено 5 грамів марихуани. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи.

Працівниками Київського РВ викрито 40-річного Геннадія, у якого під огляду житла виявлено та вилучено предмет, схожий на обріз мисливської рушниці. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи.

Працівниками патрульної служби Білгород-Дністровського МВ під час патрулювання в складі автопатруля в с.Бритівка було зупинено автомобіль під керуванням 27-річного жителя с.Турлаки, який перевозив гладкоствольну мисливську рушницю та ножі, зовні схожі на мисливські.

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито 32-річного Максима, який з приміщення офісу викрав мобільний телефон 35-річного Віталія. Сума матеріального збитку становить 5000 гривень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...