Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 19.02.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 195 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Білгород-Дністровського МВ надійшло повідомлення, що в одному з медичних закладів один з хворих вдарив ножем другого. В ході виїзду слідчо-оперативної групи виявлено труп чоловіка, 1961 р.н., з тілесними ушкодженнями у вигляді ножових проникаючих поранень грудної клітини. У вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито жителя Ананьївського району, 1981 р.н., від якого надішли правдиві свідчення, що в ході раптово виниклої сварки, схопив кухонний ніж та наніс опоненту два удари в область грудної клітини зліва, від чого той помер на місці пригоди. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

 

До Комінтернівського РВ надійшла заява від одеситки, 1957 р.н., про те, що невідомий зловмисник, з території її будинку в с. Фонтанка викрав електроінструменти та металеві вироби. Сума збитку становить 10000 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито трьох місцевих жителів, 1997 р.н., 1999 р.н., 1997 р.н., від яких отримано правдиві свідчення.

 

До Білгород-Дністровського МВ звернувся 50-річний житель міста із заявою про те, що на одній із вулиць міста до нього підійшов чоловік, та під приводом зателефонувати, заволодів мобільним телефоном. Вжитими заходами встановлено, що до скоєння злочину причетний 34-річний житель міста. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України, триває слідство.

 

Під час несення служби співробітниками патрульної служби міліції Білгород-Дністровського МВ було затримано 37-річний жителя міста, у якого під час огляду виявлено та вилучено предмет схожий на кастет. Вилучене направлено до НДЕКЦ на експертизу, за результатами якої буде прийнято рішення.

 

Працівниками Комінтернівського РВ викрито Ольгу, 1990 р.н., яка з гіпермаркету викрала продукти харчування та засоби гігієни. Від жінки отримано правдиві свідчення, триває слідство.

 

До Київського РВ надійшла заява від Олексія, 1989 р.н., про те, що малознайомі чоловіки, шахрайським шляхом під приводом відправки в рейс, заволоділи грошовими коштами у розмірі 1700 доларів США. Вжитими заходами викрито двох одеситів 21 и 32 лет. Отримано правдиві свідчення.

 

До Приморського РВ надійшла заява від 36-річного одесита про те, що невідома особа шляхом розбиття скла в його автомобілі, вчинила крадіжку навігатору вартістю 1500 гривень. Вжитими заходами працівниками сектору карного розшуку викрито раніше засудженого Андрія, 1989 р.н., який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. Затриманий розповів правоохоронцям, що викрадене майно продав, а виручені кошти витратив на особисті потреби. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками сектору карного розшуку Приморського РВ викрито Юрія, 1979 р.н., який, перебуваючи на вулиці Пантелеймонівській, вчинив крадіжку кабелю зв’язку. Сума матеріального збитку становить 600 гривень. Вказані відомості внесені до Єдиного реєстру досудового розслідування та розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

В чергову частину Ізмаїльського МВ звернувся 21-річний Василь, який повідомив, що невідома особа з приміщення сторожки садового товариства скоїла крадіжку мобільного телефону. Сума збитку – 500 гривень. Вжитими заходами був встановлений 25-річний Станіслав. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Ізмаїльського МВ звернувся Євген, 1986 р.н., який повідомив, що в ході проведення інвентаризації в магазині виявив недостачу двох автонавігаторів. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками міліції викрито Анатолій, 1982 р.н. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України. Викрадене майно вилучено.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась 40-річна Жанна, яка повідомила, що невідома особа викрала мобільний телефон у її сина. В ході відпрацювання міста працівниками міліції викрито 18-річного Олега. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...