Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 08.04.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 226 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшла заява від Руслана, 1981 р.н., про те, що невідомі особи, шляхом пошкодження замків вхідних дверей, проникли до його квартири, звідки скоїли крадіжку майна. Сума матеріального збитку становить 3500 гривень. Вжитими заходами працівниками автопатруля полку патрульної служби викрито двох чоловіків 26 та 31 років. Від правопорушників надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення. 

Працівниками сектору державної служби по боротьбі з економічною злочинністю Роздільнянського РВ, під час відпрацювання місцевого ринку, викрито Сергія, 1952 р.н., який реалізовував немарковані контрольними марками DVD диски. Відносно правопорушника складено адміністративний протокол за ч.1 ст.164-9 (незаконне розповсюдження примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп’ютерних програм, баз даних) КУпАП. 

Працівниками Біляївського РВ викрито 26-річного та 40-річну жителів с.Дачне, які незаконно проникли до будинку 44-річного односельця, звідки викрали прикраси, столовий посуд та металобрухт. Сума матеріального збитку становить 11400 гривень. Від правопорушників надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення. 

Працівниками Кодимського РВ викрито 34-річного жителя с.Мала Слобідка, у якого під час огляду домоволодіння виявлено та вилучено 100 грамів марихуани. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи. 

До Котовського МВ зателефонувала невідома особа і повідомила, що на продовольчому ринку бешкетує п’яний чоловік. Дільничним інспектором даного громадянина було запрошено до міськвідділу міліції для складання протоколу. Під час огляду у Станіслава, 1986 р.н., було виявлено металевий предмет, зовні схожий на нунчаки. Предмет вилучено і направлено на експертне дослідження. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. 

Працівниками Овідіопольського РВ викрито 30-річного Миколу, який, знаходячись на території торгівельного ринку, скоїв крадіжку садових інструментів з магазину 27 річного Максима. Сума матеріального збитку становить 17120 гривень. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Триває слідство. 

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито 18-річного жителя села Камишовка, який проник до будинків односельців, та викрав у них гроші в сумі 5500 та 2700 гривень. За даними фактами розпочаті кримінальні провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...